KĆER SLAVNOG NOGOMETAŠA

Ova bujna plavuša 'zaprijetila' Ronaldu: Znam što želim

07.04.2015 u 22:36

Bionic
Reading

Slavni argentinski nogometaš, kojeg smo nekad mogli gledati i u Zagrebu, u vrijeme dok je nastupa za Atalantu te igrao protiv Dinama, Claudio Caniggia otac je prekrasne Charlotte

Claudio Caniggia tijekom karijere, u kojoj je promijenio i mnoštvo klubova, bio je poznat po svojoj brzini, ali i sklonosti drogama pa je jednom čak i izjavio: Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman.

No, očito jabuka ne pada daleko od stabla, pa je sličnim putem krenula i njegova kćer Charlotte, koja u Italiji radi kao model.

Trenutno je sudionica reality-showa Celebrity Survivor, a tijekom jednog snimanja pred kamerama je poslala poruku slavnom igraču Reala, Cristianu Ronaldu

'Ja znam što želim. Volim Cristiana', izjavila je kćer Claudia Canigge i Mariane Nannis.

'Nikad nisam voljela igrače, ali znam da mi se s Ronaldom može dogoditi nešto lijepo i da me može razveseliti. On je vrlo lijep', izjavila je seksi plavuša.

'Nogomet me uopće ne zanima, a također ne želim ni da Ronaldo zbog mene prekida karijeru. Ja sam zainteresirana, a ćim završi ovaj šou dolazim u Madrid na utakmicu Reala', poručila je lijepa Charlotte.

Naravno, nakon što je Ronaldo prekinuo s ruskom manekenkom Irinom Shayk postao je 'tražen' među brojnim ljepoticama, ali kojima je prije svega do vlastite promocije.