henderson slavi

Oduševljenje u Liverpoolu: Najbolja večer naših profesionalnih života

02.06.2019 u 00:13

Bionic
Reading

Jürgen Klopp i njegovi igrači nakon trijumfa u finalu Lige prvaka protiv Tottenhama naglašavaju kako su u Madridu doživjeli naljepši trenutak svojih karijera...

Klub s Anfielda osvojio je po šesti put titulu prvaka Europe, zahvaljujući golovima Salaha i Origija na stadionu Wanda Metropolitano u kojoj Tottenham nije stvorio dovoljno čistih prilika da bi ugrozio favoriziranog protivnika.

  • +16
Liga prvaka, finale: Liverpool - Tottenham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tako su 'redsi' stigli do prvog trofeja u Kloppovoj eri, što je očekivano oduševilo osebujnog Nijemca.

'Ovo je najbolja noć naših profesionalnih života. Trebalo je vremena, ali razvoj i poboljšanje je ono štoje bitno. Ovo puno pomaže, sada možemo nastaviti dalje. Više nikad nećemo biti pod pritiskom,' izjavio je Jürgen Klopp nakon susreta.

'Ovo je najljepši trenutak mog života, ono o čemu sam oduvijek sanjao,' dodao je pak kapetan Jordan Henderson koji je imao priliku prvi podići pobjednički pehar.

Junak Diock Origi naglasio je važnost stratega Liverpoola u ovom podvigu.

'On je tako dobar trener, što se moglo vidjeti i ove večeri,' kaže emotivni Belgijac, strijelac ključnog drugog pogotka.

Liverpool je ove sezone s čak 97 osvojenih bodova ostao bez titule u Premiershipu, a u Madridu je ove subote ipak nagrađen za odličnu igru i zasluženo nosi titulu najbolje momčadi europske sezone...