Stiže Slaven Belupo

Trener Istre Tramezzani ovom je izjavom dodatno mobilizirao momčad; evo gdje ih gledati

26.04.2024 u 10:08

Bionic
Reading

Utakmica 32. kolo SuperSport HNL-a Istra 1961 – Slaven Belupo na raspored je na Aldo Drosini u petak od 18.00 (MAXSport 1, MAXtv)

Ukupno je do kraja prvenstva ostalo još pet kola što znači da je za svaki klub u igri 15 bodova.

Kad je Istra 1961 u pitanju sa zalihom bodova koje imaju mirno i opušteno dočekuju utakmicu protiv Slaven Belupa što će ujedno biti i borba za 8. poziciju na ljestvici.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Trener Slaven Belupa Ivan Radeljić uoči te utakmice rekao je:

'Pet mlađih ćemo povesti na put. Neki će početi, neki će ući s klupe. Oni moraju odigrati najbolje što mogu, greške im ne mogu gledati. Moraju pokazati volju i želju, donijeti energiju. Ja ću im dati šansu, dobit će ozbiljne minute, sad je na njima koliko će to iskoristiti. Tehničke greške ne gledam, hoću voljni moment. Bošnjak, Jagušić, Mrdaković, Krušelj i Marić, njih vodim na put. Na starijim igračima je da ih podrže. Oni moraju iznijeti taj teret, ovi dečki pokazati voljni moment. Kvalitetu imaju, u tome me nitko ne može razuvjeriti', kazao je Radeljić.

VIDEO SAŽETAK Osijek - Istra pogledajte u prilogu:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

S druge strane Istre 1961 Paolo Tramezzani, koji je bio sretan nakon pobjed eu Osijeku,i bio je vrlo kratak i jasan:

'Znamo da nas očekuje teška i zahtjevna utakmica, no pred nama je još jedna prilika da se poboljšamo i da rastemo, da igramo naš nogomet. Od prošlog susreta sa Slaven Belupom mislim da smo napredovali. Svaku utakmicu gledamo kao novu bitku za koju se trebamo pripremiti, žrtvovati i dati svoj maksimum, imati dobar pristup i usmjeriti utakmicu u onom smjeru koji želimo', kazao je Tramezzani koji je svojim riječi i dodatno mobilizirao momčad.