STRAŠAN NIZ MARSEILLEA

Oduševljeni Igor Tudor jednog igrača je posebno nahvalio, a imao je i važnu poruku: To je naša jedina ambicija

02.02.2023 u 08:42

Bionic
Reading

U susretu 21. kola francuskog nogometnog prvenstva Marseille je na gostovanju pobijedio Nantes sa 2:0 produživši niz bez poraza na devet kola, a komentar je dao trener pobjedničkog sastava Igor Tudor

OM je poveo u 58. minuti nakon autogola Joao Victora. Portugalac Nuno Tavares je povukao kroz sredinu, te uposlio Cengiza Undera, no ispred turskog veznjaka je Victor nespretno reagirao pogodivši vlastitu mrežu. Tudorova momčad je potvrdila pobjedu u trećoj minuti sudačke nadoknade golom Azzedinea Ounahija, a upravo tog igrača je posebno izdvojio hrvatski strateg.

'Uživao sam u njegovoj izvedbi. Znamo da ima taj talent. Nije još potpuno fizički spreman. Mora se prilagoditi našem načinu igre. Trebat će vremena, ali njegov talent je tu. Svi su ga vidjeli i zato smo ga i doveli', kazao je Tudor pa se osvrnuo na cijelu utakmicu:

'Morali smo odigrati odličnu utakmicu jer nikad nije lako u Nantesu. Mogli smo zabiti pet golova u drugom poluvremenu. Čestitke mojim igračima.'

PSG ima 51 bod, Marseille 46, a Lens na trećem mjestu 45. U sljedećem kolu PSG dočekuje Toulouse, a Marseille Nicu.

'Kao što često govorim, najvažnija je samo sljedeća utakmica. To je za nas Nica. Igramo kod kuće i moramo pobijediti. To je naša jedina ambicija', poručio je trener Marseillea.

Standings provided by Sofascore