koronavirus kvari sve

Novi trener PSG-a tek je osvojio prvi trofej, a već je prisiljen ostaviti momčad svojim pomoćnicima

15.01.2021 u 20:16

Bionic
Reading

Novi trener francuskog nogometnog prvaka PSG-a Mauricio Pochettino pozitivan je na koronavirus, objavio je pariški klub.

'Pochettino je pozitivan na COVID-19 i ići će u samoizolaciju, a njegovi pomoćnici Jesus Perez i Miguel D'Agostino vodit će momčad u subotu na gostovanju kod Angersa', objavio je klub na službenoj stranici.

Zanimljivo, ranije tijekom dana Pochettino je, kao što je to uobičajeno, putem videokonferencije odgovarao na pitanja novinara. Kasnije mu je stigao nalaz koji je pokazao kako je pozitivan.

U razgovoru s novinarima još jednom je ponovio kako je zadovoljan pobjedom protiv Marseillea u srijedu i osvajanjem Superkupa, njegovog prvog trofeja na klupi francuskog velikana.

'Jako smo ponosni i sretni što smo pobijedili Marseille i osvojili ovaj trofej. To nam je bio cilj. Međutim, moramo biti spremni u subotu, jer pred nama je vrlo teška utakmica protiv Angersa. Želimo ponovno pobijediti, a da bismo to učinili, moramo biti spremni. Želimo biti na vrhu tablice Ligue 1 i da bismo tamo stigli, morat ćemo pobijediti,' kazao je 48-godišnji Argentinac.

PSG se trenutačno nalazi na drugom mjestu Le Championnata sa 39 bodova, bod manje od vodećeg Lyona.

  • +3
PSG - Brest 3:0 Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT