šok u Rovinju

Nakon Filipa Uremovića zbog ozljede otpao i stožerni igrač Vatrenih; o svemu se oglasio i zabrinuti Zlatko Dalić koji je u velikim problemima uoči Eura

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 28.05.2021 19:42
  • Objavljeno 28.05.2021 u 19:42
Bionic
Reading

Dejan Lovren mogao bi propustiti Euro zbog ozljede koju vuče još iz Zenita

Šokantna vijest stiže iz Rovinja s priprema hrvatske nogometne reprezentacije za Europsko nogometno prvenstvo. Nakon što je s popisa zbog ozljede otpao Filip Uremović, Vatreni su ostali bez još jednog stupa obrane. Dejan Lovren ozlijedio se na treningu i vjerojatno će propustiti Europsko prvenstvo.

Lovren je u četvrtak nakon treninga ponovno osjetio probleme s ligamentom koje vuče još iz Zenita. Danas je propustio trening i jasno je da stanje nije dobro. Izbornik Zlatko Dalić rekao je kako je vrlo lako moguće i da Lovrena nećemo gledati na Euru koji počinje za otprilike dva tjedna.

'Nažalost, javio nam se problem s Dejanom Lovrenom. Osjetio je staru ozljedu s kojom je došao. Ona se ponovila i vidjet ćemo kakva je situacija. Morat će na pregled. Trebamo vidjeti kako će biti. Nadam se da će sve dobro završiti. Moramo biti optimisti, ali i oprezni...', rekao je Dalić pa dodao:

'Imao je taj problem s ligamentom zbog čega nije igrao zadnje četiri utakmice za Zenit. Bilo je sve u redu, oporavio se i jako dobro trenirao, a onda je ponovno osjetio bol. Žao mi je, ali konačan popis ćemo morati prolongirati za koji dan. Nećemo do utorka imati riješenu situaciju oko Lovrena', rekao je zabrinuti Dalić.

Rok za prijavu igrača UEFA-i je utorak 1. lipnja u 23.59 pa ostaje za vidjeti kakvo će rješenje izbornik imati kada liječnička služba utvrdi ozbiljnost Lovrenove povrede.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal