JOŠ JEDNA ozljeda

Novi problemi za Čačića; iz Njemačke stižu zabrinjavajuće vijesti

07.07.2017 u 06:47

Bionic
Reading

Hrvatski izbornik Ante Čačić čak ni na ljetnom odmoru neće mirno spavati. U kvalifikacijama za SP koje se 2018. igra u Rusiji Hrvatsku u rujnu čekaju utakmice s Kosovom doma i Turskom u gostima, a broj ozlijeđenih reprezentativaca sve je veći...

Najveći problem su ozljede u obrambenom redu, posebice jer će gostovanje u Turskoj biti velik izazov za hrvatsku reprezentaciju. Od ranije nema Vedrana Ćorluke, koji se oporavlja nakon operacije koljena, ali neće biti spreman za rujanske utakmice (2.9. s Kosovom, 5.9. s Turskom), a sada se ozlijedio i Tin Jedvaj (21)!

Hrvatski je branič ozlijedio potkoljenicu desne noge na pripremama sa svojim Bayer Leverkusenom, a prve procjene liječničke službe 'apotekara' kažu da ga čekaju najmanje dva i pol mjeseca oporavka!

Jasno je da će Jedvaj propustiti početak nove sezone Bundeslige, ali i rujanske utakmice kvalifikacija za SP u Rusiji. Bez Ćorluke i Jedvaja izbornik Čačić ponovno će morati 'krpati' obranu naše reprezentacije, uigravati neke nove kombinacije... Očekuje se povratak Dejana Lovrena, tu su još Mitrović, Leovac i Lešković... 

A Tin Jedvaj baš nema sreće, prošle je sezone zbog problema s mišićem i preponama propustio čak 26 utakmica i taman se počeo vraćati u formu. Sad ga čeka nova pauza.