izašao u 2. minuti

Novi problemi za Antu Čačića, za Ukrajinu otpada i Vrsaljko?!

19.03.2017 u 17:24

Bionic
Reading

Šokovima za hrvatskog izbornika nema kraja. Ante Čačić će pamtiti ovaj vikend uoči kvalifikacijske utakmice za odlazak na SP 2018. s Ukrajinom. Prvo je ostao bez Vedrana Ćorluke, a sada se čini kako je za meč s Ukrajincima otpao i Šime Vrsaljko

Šime Vrsaljko istrčao je u početnoj postavi Atletico Madrida koja je započela derbi 28. kola španjolskog prvenstva protiv Seville. Trener 'rojiblancosa' Diego Simeone vjeruje našem desnom beku koji ima sve veću minutaži, što zbog ozljede Juanfrana, što zbog svojih dobrih partija.

No derbi sa Sevillom Vrsaljko neće pamtiti po dobru. Na terenu je bio samo dvije minute! Nije Vrsaljko uopće ni stigao biti u kontaktu s protivničkim igračem, jednostavno je sjeo na travnjak držeći se za koljeno! Utakmicu nije mogao nastaviti, ali dobra je vijest da je s terena izašao sam, a umjesto njega je ušao Juanfran.

Loše su to vijesti za hrvatsku reprezentaciju, ako je utakmicu Atletica i Seville na malim ekranima pratio izbornik Ante Čačić sigurno je dobio još koju sijedu u svom brku. Nakon što je u subotu ostao bez Vedrana Ćorluke, nedjelja mu je najvjerojatnije odnijela i Šimu Vrsaljka. A neki će od reprezentativaca igrati još kasnije navečer.

>> Problemi za izbornika Čačića; na Ukrajince bez 'zapovjednika' obrane!

Iz Atletica su objavili kako se najvjerojatnije radi o iščašenju koljena, ali za konačnu i točniju dijagnozu čekaju se detaljniji pregledi. Kako god bilo, Vrsaljko je gotovo sigurno izgubljen za peta i utakmicu kvalifikacija za SP 2018. s Ukrajinom na Maksimiru.