I SVE JE SUPER

Nova velika pobjeda Rijeke; vijest koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim

17.06.2017 u 16:51

Bionic
Reading

S Rujevice svaki dan dolaze zanimljive vijesti, a najnovija je obradovala upravu, igrače i navijače Rijeke

Nova velika pobjeda čelnika hrvatskog prvaka i svih ljudi koji su na neki način vezani uz HNK Rijeku. Europska nogometna federacija (UEFA) potvrdila je da Hrvatski nogometni klub Rijeka može igrati sve faze natjecanja Lige prvaka na stadionu HNK Rijeka, te da je klub zadovoljio sve potrebne uvjete za nastup u kvalifikacijama i eventualno u skupinama ako ih uspije izboriti.

Iz krovne europske federacije stigla je tako odluka da Rijeka zadovoljava visoke standarde UEFA-e kada je u pitanju najelitnije klupsko natjecanje na svijetu.

Dodajmo kako su nogometaši Rijeke nakon jutarnjeg treninga u subotu imali jedno malo iznenađenje za navijače. Drugog dana prodaje kompleta ulaznica za sezonu 2017./2018. red se i dalje ne smanjuje i za Rijeku vlada veliki interes. Navijačima nije teško čekati na uzavrelom suncu za karticu koja će im garantirati mjesto na tribinama.

Da im malo olakšaju čekanje, nogometaši Rijeke Franko Andrijašević, Stefan Ristovski i Filip Bradarić u pratnji Ivana Mancea, zamjenika sportskog direktora HNK Rijeka, odnijeli su navijačima nekoliko paketa vode, piše nk-rijeka.hr.

Uz simpatičnu gestu, navijače je puno više oduševila činjenica da mogu pozdraviti nogometaše koji su ih toliko puta obradovali prošle sezone i naravno ukrasti koji trenutak za fotografiju za uspomenu.

Što se tiče transfera u posljednja 24 sata najviše se spominje odlazak Franka Andrijaševića u Belgiju za oko 4,5 milijuna eura to prema Standardu iz Liegea iako još nije odustao ni Gent. Službene potvrde iz kluba još nema.