PORUKA SRPSKOG NAPADAČA

Riječi koje će dobro zapamtiti Rijeka, ali i svaki hrvatski klub

15.06.2017 u 19:03

Bionic
Reading

HNK Rijeka traži pojačanja za sljedeću sezonu, no srpski napadač Aleksandar Pešić, koji se spominjao, poručio je da ga hrvatski klubovi uopće ne zanimaju

Sve je prometnije u hrvatskom prvaku. U klubu rade punom parom pa je tako potpisan trogodišnji ugovor s veznjakom Tomislavom Gomeltom iz Barija, a sve je dogovoreno i s napadačem Heberom (Slaven Belupo) te braničem Robertom Punčecom (Union Berlin) koji trebaju još samo zadovoljiti na liječničkom pregledu da bi postali dio momčadi s Rujevice.

Rijeka je postala primamljiva, ne samo zbog redovitih primanja i konkurentne momčadi za trofeje, nego i prilike da se zaigra u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Ipak, nisu svi oduševljeni kada ih se spominje kao moguće pojačanje Rijeke. Tako je srpski napadač Aleksandar Pešić (25), koji je prošle sezone igrao ne previše uspješno u Atalanti (na posudbi iz Toulousea), brzo demantirao informaciju da je zanimljiv osvajaču hrvatskog prvenstva i Kupa.

Aleksandar Pešić

'Ta vijest nije točna. Ne pregovaram s Rijekom i ne želim da me povezuju s hrvatskim klubovima', žestoko je odgovorio Pešić za srpski Telegraf.

'Sve će se znati za nekoliko dana oko mog potencijalnog prelaska u Partizan. Traži me puno klubova iz inozemstva,' dodao je Pešić.