vuče na Ronaldinha

Nova transfer bomba u Real Madridu; za ogroman novac oteli konkurentima tinejdžera kojeg mnogi smatraju istinskim Modrićevim nasljednikom: Tako je dobar!

31.08.2021 u 09:01

Bionic
Reading

Nakon što je objavljeno kako 18-godišnji francuski veznjak Eduardo Camavinga dolazi iz Rennesa u Real Madrid, mnogi su ga proglasili pravim nasljednikom Luke Modrića

Vijest da nadareni 18-godišnji lijevonogi francuski veznjak Eduardo Camavinga, koji stilom igre i lucidnim diblinzima podsjeća na Ronaldinha, dolazi u Real Madrid poprilično je odjeknula.

Kako se doznaje riječ je o transferu teškom 31 milijun eura u koji su uključeni i veliki bonusi pa tako zarada Rennesa može biti puno veća. A nema sumnje da je Camavinga predodređen da uskoro postane nositelj igre Reala… Zaista ogroman novac za tinejdžera.

Ovu bombastičnu vijest na društvenim mrežama objavio je Fabrizio Romano uz dodatak kako je Camavinga odlučio doći u Real te je zbog kraljevskog kluba odbio Manchester United i PSG-a.

Camavingu mnogi u Francuskoj smatraju novom mladom zvijezdom, a podatak kako je kao 16-godišnjak debitirao za seniorsku momčad dovoljno govori, a već je dobio i pozi u A reprezentaciju Francuske za koju je skupio tri nastupa. Jedan od ta tri nastupa dogodio se protiv Hrvatske Lige nacija kada je Francuska slavila 4:2.

Dodajmo kako prema Transfermarktu Camavinga trenutačno vrijedi 55 milijuna eura i mnogi nogometni analitičari su mišljenja kako su čelni ljudi Reala napravili odličan posao.

Lijevonogi Camavinga u Realu će za mentora dobiti Luku Modrića koji će uskoro proslaviti 36. rođendan, a u Rennes iz zagrebačkog Dinama dolazi lijevonogi veznjak Lovro Majer. Igrom slučaja i Majera su mnogi u Dinamu proglasili upravo Modrićevim nasljednikom.