Radije bi gledali antikvitete

Njemačka nogometna reprezentacija doživjela pravi debakl; izgleda da navijače uopće ne zanimaju, a to pokazuje jedan nevjerojatan podatak

12.11.2020 u 14:39

Bionic
Reading

Prijateljski dvoboj Njemačke protiv Češke, u kojem su Nijemci slavili s 1:0, imao je manju gledanost od popularne televizijske emisije o prodaji antikviteta

Interes televizijskih gledatelja u Njemačkoj za utakmice nogometne reprezentacije i dalje je u padu pa je prijateljski dvoboj protiv Češke, u kojem su Nijemci slavili s 1:0, imao manju gledanost od popularne televizijske emisije o prodaji antikviteta.

Istraživanje gledanosti pokazalo je da je samo 5,42 milijuna Nijemaca, odnosno 18,2 posto, gledalo dvoboj Njemačke i Češke u programu RTL-a, programa za čije gledanje nije potrebna posebna pretplata.

Prema podacima TV kuća RTL, ARD i ZDF to je najlošija gledanost za utakmicu njemačke nogometne reprezentacije koja je igrana u večernjem terminu u posljednjih 20 godina.

Istovremeno, popularnu emisiju o prodaji antikviteta 'Bares fuer Rares' (Gotovina za rijetke), prosječno je gledalo 5,45 milijuna Nijemaca.