SUPERSPORT SUPERKUP

Nikola Kalinić cijeni Dinamo, ali drži da Hajduk ima jednu veliku prednost. Njegova reakcija na pitanje o reprezentaciji je urnebesna...

07.07.2022 u 18:37

Bionic
Reading

U Hajduku je danas održana konferencija za medije na kojoj je osim trenera Valdas Dambrauskasa pred novinare stao i Nikola Kalinić. Tema konferencije bila je najava utakmice SuperSport Superkupa u kojoj Bijeli gostuju na Maksimiru ( (20 sati, MAXSport 1)

Kalinić je igrač koji je svojim povratkom usred prošle sezone u velikoj mjeri pomogao Hajduku u stvaranju pozitivne atmosfere i rezultata, a sve je kulminiralo osvajanjem Kupa. Evo kao je najavio SuperSport Superkup susret, ali i cijelu sezonu:

'Dobro smo se pripremili. Mislim da će Hajduk biti pravi kad bude trebalo. Čeka nas jedini pravi derbi. Dinamo je uvijek bio jak. Pojačali su se s par igrača, ali Hajduk ima jednu veliku prednost, zajedništvo. Svi su bitni, od golmana do napadača. U nogometu se nikad ne može ništa obećati, ali borit ćemo se za sve trofeje koji su nam dostupni. Hajduk se uvijek mora boriti za trofeje, bez obzira na situaciju', s lakoćom je odgovarao na pitanja raspoloženi Kalinić.

Na jedno pitanje ipak je izbjegao odgovor, a bilo je vezano uz mogući povratak u reprezentativni dres pod dirigentskom palicom izbornika Zlatka Dalića.

'Nećemo provokativna pitanja, to ćemo drugi put', snašao se igrač Hajduka, jedan od onih koji jednim potezom može riješiti pitanje pobjednika subotnjeg derbija.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE