BORBA ZA PRVI TROFEJ

Dambrauskas najavio SuperSport Superkup utakmicu s Dinamom i razbuktao navijačka očekivanja u novoj sezoni: Bili smo drugi, samo je jedan korak naprijed

07.07.2022 u 16:48

Bionic
Reading

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas najavio je utakmicu SuperSport Superkupa između Dinama i Hajduka koja se igra u subotu na Maksimiru (20 sati, MAXSport 1)

'Dugo vremena Hajduk nije bio u toj poziciji da starta s utakmicom koja donosi trofej. To je istovremeno ugodno, ali nam i donosi osjećaj obveze., Odigrali smo četiri pripremne utakmice, odradili ono što smo htjeli i svjesno birali teške suparnike. Rezultati na pripremama su više za raspravu među navijačima. Mi želimo napredovati i biti bolji. Točno znamo što radimo', rekao je Dambrauskas te najavio pohod na naslov prvaka unatoč odlascima Ferra i Katića.

'Imamo četiri jaka stopera. Jako smo zadovoljni kako se uklopio mladi Dominik Prpić. Za svakog igrača, kojeg dovedemo, želimo da se uklopi u sustav i svlačionicu. Toni Borevković dolazi iz dobre lige, trebat će mu nekoliko utakmica da uđe u formu. Igra sa stilom koji mi želimo, brz je, ali treba mu vremena... Subotnja utakmica vjerojatno neće biti najljepša. Obje momčadi pokušat će limitirati jedna drugu. Detalji će odlučiti pobjednika, ali spremni smo za ovu utakmicu. Što se tiče sezone očekujem da napravimo korak naprijed. Nitko ne želi ništa manje nego prošle godine. Bili smo drugi, samo je jedan korak naprijed. Kup smo osvojili, ali možemo bolje u Europi. Želimo da igramo bolji nogomet, da dominiramo i zabijamo golove. Trenutno nismo na toj razini', zaključio je strateg Hajduka.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.