PSG GA ŽELIO KUPITI

Ni ova ponuda Realu nije bila dovoljna da proda Ronalda?!

08.09.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Prošlog je ponedjeljka završen ovogodišnji ljetni prijelazni rok, a najviše je pozornosti privlačio mogući transfer španjolskog vratara Davida de Geje iz Manchester Uniteda u madridski Real

Naravno, svi znamo da je taj transfer propao zbog inaćenja - kako se međusobno optužuju - obiju strana. No, tog dana Real je bio suočen s još jednim velikim izazovom.

Naime, kako piše Globo Esporte, vlasnici PSG-a poslali su ponudu tešku nevjerojatnih 150 milijuna eura za Cristiana Ronalda.

Međutim, Real Madrid na čelu s predsjednikom Florentinom Perezom ponudu je hladno odbio. Slavni Portugalac s madridskim klubom ima ugovor do 2018. godine. Ali, već neko vrijeme piše se o njegovu nezadovoljstvu u Realu, spominjao se čak i mogući povratak u Manchester United.

Mediji navode i da nije sretan načinom rada i sustavom igre novog trenera Rafaela Beniteza. Ronaldo je u Real došao 2009., za 94 milijuna eura, što je bio i najskuplji transfer u povijesti. Doduše, pisalo se da je transfer Balea iz Tottenhama u Real bio jednako težak, međutim visina tog transfera do danas nije postala službena.