HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

'Neymar je plačljivac' - evo kako je Brazilac reagirao na provokaciju, a tek kakav je potez napravio poslije utakmice

02.09.2018 u 17:30

Bionic
Reading

U susretu četvrtog kola francuskog nogometnog prvenstva prvak PSG je na gostovanju pobijedio Nimes 4:2 i nastavio stoposostotan učinak, a svojim gestama oduševio je Neymar

Podsjećamo, strijelci za PSG bili su Neymar (36), Di Maria (40), Mbappe (77) i Cavani (90+2), dok su golove za Nimes zabili Bobichon (63) i Savanier (71-11m).

U posljednjim trenucima susreta obje momčadi su ostale s igračem manje. Savanier je pocrvenio zbog oštrog prekršaja nad Mbappeom, no isključen je i napadač svjetskih prvaka jer je potom snažno odgurnuo Savaniera.

Inače, najljepši trenutak utakmice dogodio se u 40. minuti kada je Argentinac Di Maria zabio pogodak direktno iz kornera, a možda najzanimljvija scena snimljena je poslije prvog gola na utakmici koji je zabio Neymar.

Naime, domaći navijači pokušali su brazilsku zvijezdu isprovocirati transparentom na ogradi na kojem je pisalo 'Neymar – plačljivac', a on je to okrenuo u svoju korist.

  • +5
Francuska liga, Nimes - PSG Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

Nakon postignutog gola dotrčao je do mjesta gdje je transparent, čučnuo, te se ispred njega fotografirao i pri tome napravio izraz lica kao da plače poput razmaženog djeteta. Taj trenutak odmah je postao hit na društvenim mrežama.

I Neymar se zna našaliti na svoj račun zbog svojih iritantnih pokušaja iznuđivanja prekršaja i teatralnih padova, a i sam je prije nekoliko tjedana priznao da će se pokušati popraviti.

A da domaćinu nije ništa zamjerio zbog natpisa dokazao je i time što je poklonio dres jednom dječačiću koji je uletio na teren poslije susreta.

Neymar u Nimesu oduševio svojim gestama Izvor: Društvene mreže
  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia