majstorija iz kornera

Di Maria kao nekad Blaž Slišković; pogledajte sjajan potez i gol koji se ne viđa često

01.09.2018 u 20:20

Bionic
Reading

Nogometaši PSG-a pobijedili su na gostovanju kod Nimesa 4:2, ali nakon puno problema. No, utakmicu je obilježio majstorski gol argentinskog napadača u dresu PSG-a Angela Di Marije...

Mučio se PSG na gostovanju kod Nimesa više nego što se očekivalo. Razlika u kvaliteti na terenu se nije vidjela iako je u prvih 45 minuta igre momčad iz Pariza bila u vodstvu 2:0.

Za vodstvo je zabio Neymar u 36. minuti, a potom je u 40. minuti Angel Di Maria odigrao potez utakmice. Sjajni je Argentinac za vodstvo PSG-a 2:0 zabio izravno iz kornera. Baš kao što je nekad činio neponovljivi Blaž Baka Slišković! Majstorski, baš majstorski.

Slišković je, podsjetimo se, to činio ovako - Crvenoj zvezdi, 1984. godine...

Vratimo se ipak utakmici Nimesa i PSG-a. U nastavku je slabašni domaćin uspio stići do izjednačenja, Bobichon je u 63. minuti zabio za 2:1, a Savanier je iz penala poravnao na 2:2 u 71. minuti.

Sve je mirisalo na iznenađenje, ali do kraja su gosti iz Pariza ipak stigli do pobjede. U 77. minuti je Mbappe zabio za 3:2, a sudbinu domaćina zapečatio je Cavani u sudačkoj nadoknadi (92 minuta).