šok na kajzerici

Nevjerojatne scene u Zagrebu: Dok su Sammir i društvo trenirali drski lopovi im 'počistili svlačionicu' i odnijeli preko 10.000 kuna

14.02.2020 u 17:43

Bionic
Reading

Lopov ili više njih su ukrali preko 10.000 kuna iz svlačionice Lokomotive dok su igrači bili na treningu

Lokomotiva je trenutno peta ekipa u Hrvatski Telekom Prvoj ligi, a nakon nedavno odrađenog treninga Sammir i ekipa su ostali jako neugodno iznenađeni kada su se vratili u svlačionicu. Naime, dok su se oni pripremali za idući prvenstveni susret, drski lopov im je počistio svlačionicu.

Prema informacijama koje kolaju medijima nepoznati počinitelj ili više njih opljačkali su svlačionicu Lokomotive i iz nje odnijeli vrijednost oko 10.000 kuna. Zanimljivo, baš u tim trenucima kamera koja gleda u svlačionice nije radila i nije uspjela zabilježiti trenutak krađe.

'Igrači su imali trening, a kada su se vratili u svlačionicu shvatili su da im nedostaje novac. Pokradeni su Kolinger, Sammir i drugi igrači. Ukupno je nestalo više od 10.000 kuna', citira neimenovani izvor blizak igračima Sportklub.

Iz Lokomotive su za pojedine medije potvrdili da je došlo do incidenta, ali ne i je li pozvana policija i je li počinitelj ulovljen. U svakom slučaju, igrači Lokomotive prošli su kroz jedno dosta neugodno iskustvo.