TRAŽENI HEROJ KUPA

Nevjerica u Njemačkoj: Anti Rebiću cijena na nogometnom tržištu skočila u nebo!

05.06.2018 u 09:31

Bionic
Reading

Nakon što je svojim golovima srušio Bayern u finalu Kupa Ante Rebić postao je iznimno traženi napadač na nogometnom tržištu, ali Eintracht ga nema namjere pustiti bez odštete od 40 milijuna eura, što bi bio i novi hrvatski rekord...

Mladi 24-godišnji napadač imao je teških trenutaka u karijeri nakon što je prije pet godina napustio Split, jer nije se uspio nametnuti u Seriji A, a ni posudba u Leipzigu nije sretno završila.

  • +3
Finale njemačkog Kupa: Eintracht - Bayern Izvor: Pixsell / Autor: Soeren Stache/DPA/PIXSELL

Ipak, Niko Kovač uspio je probuditi Antu Rebića i u posljednje dvije sezone oživio je karijeru u dresu Eintrachta, a sve je kulminiralo fantastičnim nastupom u finalu njemačkog Kupa u kojem je s dva pogotka potopio Bayern i donio klubu iz Frankfurta trofej na koji je čekao 30 godina.

Očekivano, Rebić je nakon takvog nastupa postao iznimno tražen na nogometnom tržištu, a njemački mediji javljaju kako je Eintracht već dobio pregršt ponuda, iako je prijelazni rok tek počeo.

No, nakon što su klub napustili Meier, Hradecky i Wolf kao i trener Niko Kovač, uprava nema namjeru pustiti Rebića bez novčane ponude koju je nemoguće odbiti. Dnevnik Bild tvrdi da je Eintracht postavio cijenu od čak 40 milijuna eura za našeg reprezentativca.

Ako se zaista i nađe kupac za Rebića koji ima važeći ugovor do 2021. godine, to bi bio rekordan hrvatski transfer. Naravno, u slučaju dobrog nastupa na SP-u u Rusiji, cijena bi još mogla porasti...