TUŽNI REKORDER

Neuništivi Totti ruši rekorde, a njegova Roma gubi

25.09.2016 u 16:40

Bionic
Reading

Zabio je Francesco Totti svoj 250. gol u Serie A. Trebala je to biti uvertira za veliko slavlje samo dva dana prije njegova 40. rođendana, no Roma je u Torinu izgubila 3:1

Spašavao je Francesco Totti (39) ove sezone već svoju Romu, početkom rujna na utakmici sa Sampdorijom ušao je s klupe u drugome dijelu, prvo je asistirao Džeki, a potom i sam zabio iz penala za pobjedu 3:2. Sličan je scenarij trener Rome Luciano Spalletti pokušao izazvati i na gostovanju kod Torina u 6. kolu Serie A.

Gubila je 'vučica' 2:0, ušao je legendarni Il Capitano Francesco Totti i odmah zabio iz penala za 2:1. Bio je to njegov 250. gol u Serie A, sada je učvrstio drugu poziciju najboljih strijelaca talijanske lige svih vremena. Ispred njega je samo Silvio Piola s 274 zabijena gola.

Trebao je taj Tottijev rekordni gol biti samo uvertira za veliko slavlje jer za dva dana Il Capitano proslavlja 40. rođendan! No Torino je imao druge planove pa je Iago Falqué u 65. minuti svojim drugim golom na utakmici zapečatio sudbinu Rome. Bio je to tužan rekord za Tottija, šteta što Torinezi nisu imali sluha za njegovo slavlje.