malo se zapustio

Neugodno iznenađenje za zvijezdu Bayerna; preko noći je izbačen iz momčadi, a sada se zna i razlog ove drastične odluke

24.11.2020 u 12:17

Bionic
Reading

Niklas Süle (25) standardni je prvotimac Bayerna i njemački reprezentativac. Stasiti se stoper visok 195 centimetara tek vraća u natjecateljsku formu jer je najveći dio prošle sezone proveo oporavljajući se od teške ozljede i operacije ligamenata koljena. No, čini se kako se Süle malo previše zapustio i u Bayernu su ga odlučili kazniti

Trener Bayerna Hans Flick od početka sezone je polako vraćao Niklasa Sülea (25) na teren. Stasiti stoper tek se vraća nakon oporavka od teške operacije ligamenata koljena i trebat će mu vremena da se uigra s ostatkom momčadi. No, vratio se Süle i u njemačku reprezentaciju, odigrao je poluvrijeme u katastrofalnom 6:0 porazu 'elfa' od Španjolske.

Čini se kako su tu njegovi problemi eskalirali jer je očito kako stoper visok čak 195 centimetara ima velikih problema. U prošlom kolu Bundeslige nije bio u sastavu Bayerna, a sada su njemački mediji otkrili pravi razlog.

Naime, trener Bayerna Hans Flick preko noći je izbacio Sülea iz prve momčadi! Otkriveno je i zašto - zbog debljine!

Naime, Süle je na svojih 195 centimetara visine 'natukao' gotovo 100 kilograma, a to se na njemu i vidjelo jer je u danima kad je bio u vrhunskoj formi težio nešto malo više od 90 kilograma.

Tako je 'debeli' Süle dobio ultimatum trenera i čelnika Bayerna, ima mjesec dana da se uz pomoć nutricionista i klupskih trenera 'dovede u red' i skine suvišne kilograme.

  • +8
Borussia D. - Bayern M., Bundesliga, 202/21. Izvor: EPA / Autor: FRIEDEMANN VOGEL / POOL

Njemački mediji podsjećaju kako ovo nije prvi put da je 25-godišnji stoper izbačen iz prve momčadi. Ranije se to događalo jer je kasnio na treninge...

Süle je u Bayernu od 2017. godine, doveden je iz Hoffenheima za 20 milijuna eura, a za Bavarce je odigrao 109 utakmica u svim natjecanjima, zabio je četiri gola i upisao tri asistencije. Za njemačku je reprezentaciju do sada odigrao 29 utakmica i zabio jedan gol.