ŠTO JE PRAVA ISTINA?

Netko tu ozbiljno mulja; po ovome ispada da je Conor McGregor veliki lažljivac: Nikada mu to onda ne bi dopustili...

19.07.2021 u 14:19

Bionic
Reading

Izjave Conora McGregora o postojećoj ozljedi prije samog početka borbe došle su pod znak upitnika

Bob Bennett izvršni je direktor Atletske komisije u Nevadi pod čijom se ingerencijom održala UFC 264 priredba prošlog vikenda. U razgovoru za Las Vegas Review-Journal osvrnuo se na navode Conora McGregora kako su doktori i UFC znali da je ozlijeđen prije nego li je uopće ušao u kavez, no dopustili su mu da se bori. Bennett nije direktno spominjao Irca, no jasno je o kome priča, piše Fight Site.

'Ukoliko bismo imali informaciju da neki od boraca nije spreman za borbu, ne bismo mu dopustili da nastupi. Otišli bi na pregled kod doktora, a doktori bi uz stručni pregled donijeli takvu odluku', izjavio je Bob.

Podsjećamo, Conor McGregor u nedavnom obraćanju putem Instagrama rekao je:

'Bio sam ozlijeđen prije same borbe. Ljudi me ispituju kada je došlo do prijeloma, u kojem točno trenutku je noga pukla? Pitajte Danu Whitea, pitajte UFC i njihovog glavnog doktora Davidsona. Oni su znali da u kavez ulazim sa stres frakturama.'

Irac je prošle nedjelje operiran u Las Vegasu, a svojim izjavama nametnuo je pitanja zašto se ozlijeđenim borcima dopušta ulazak u kavez. Međutim, čini se kako će svaka strana imati svoju verziju priče, a službeno očitovanje UFC-a i Dane Whitea zasad nemamo.

Atletska komisija u Nevadi odbila je zahtjev portala MMA Junkie. Oni su tražili javno objavljivanje Conorove liječničke dokumentacije vezano za preglede koje je obavio prije borbe.