LUDI IRAC U 'OFENZIVI'

Nakon operacije oglasio se Conor McGregor; otkrio je koliko će dugo biti na štakama, a nije ni propustio 'bocnuti' suparnika

12.07.2021 u 17:37

Bionic
Reading

Ipak se potvrdilo ono što se pretpostavljalo. Conor McGregor doživio je lom noge u borbi protiv Dustina Poiriera i on je razlog zašto je ista prekinuta između prve i druge runde

Najpopularniji borac svijeta odmah je iz dvorane otpremljen u bolnicu, gdje su ga vrlo brzo pripremili za zahvat, a onda isti i odradili.

Kako je obavijestio njegov menadžer Audie Attar, zahvat je trajao tri sata, a popravljene su mu kosti tibia i fibula, piše Fight Site.

Nedugu nakon te objave, video snimkom iz bolničke sobe javio se i sam Conor.

'Što ima ljubitelji borilačkog sporta? Notorious ovdje. Upravo sam otpušten iz operacijske sale. Sve je prema planu, sve je prošlo savršeno. Osjećam se odlično. Slijedi šest tjedana na štakama, a nakon toga ponovno izgrađivanje. Želim se zahvaliti fanovima iz cijelog svijeta na podršci. Nadam se da ste uživali u showu. Želim se zahvaliti svima u gledalištu, bilo je tamo 21.800 ljudi, atmosfera je bila apsolutno naelektrizirana. Bila je to sjajna prve runda i bilo si sjajno da smo uspjeli otvoriti drugu pa bismo vidjeli što će se dogoditi. No, što je tu je. To je priroda ovog posla. Doživio sam čisti prijelom tibije, jednostavno mi nije bilo suđeno', rekao je Conor, prije nego se naravno okrenuo Poirieru:

'Dustin, možeš slaviti ovu nelegitimnu pobjedu koliko god želiš. Nisi napravio apsolutno ništa. Druga runda bi sve pokazala. Znate da idemo zajedno nazad i naprijed. Ispuhat ćemo se koliko god treba. I izgradit ćemo se ponovno i vratiti se bolji nego ikad. Idemo!'

Ovdje je Conor sve izrekao u puno mirnijem tonu nego što je to bilo nakon borbe, kad je jednostavno izgarao frustracijama. Očito je da postoji želja za osvetom, odnosno četvrtom borbom, a istu ambiciju pokazali su Dana White i Poirier, tako da nju s vremenom vjerojatno možemo očekivati.

No, prije toga će se Poirier boriti s Charlesom Oliveirom za titulu, odnosno nastavit će normalan put sve dok Conor ne bude spreman. Znači li to da će Conor, s jednom pobjedom u posljednjih pet godina, ukoliko Dustin bude prvak, napasti titulu čim bude u stanju pripremiti se i boriti se? U vezi njega nas više jednostavno ništa ne može iznenaditi.