TAJ ČOVJEK NE ZNA GRANICU

Može li netko obuzdati ovog luđaka? Conor McGregor nastavio s jezivim prijetnjama, a objavio je i fotografiju protivnikove kćeri

14.07.2021 u 14:41

Bionic
Reading

Javnost i MMA svijet ostali su užasnuti Conorovim prijetnjama smrću koje je uputio Dustinu Poirieru i njegovoj ženi Jolie nakon borbe na UFC 264 priredbi

Ipak, vjerovalo se kako je McGregor užasne riječi izrekao u afektu dok je još bio vruć nakon nesretnog poraza koji je došao kao posljedica slomljene noge. Međutim, Conor je sinoć serijom 'tvitova' nastavio prijetiti, no objave je ubrzo obrisao. Portal MMA Junkie došao je u posjed screenshotova, a možete ih vidjeti OVDJE.

Jedan od 'tvitova' sadržavao je tri slike Dustina Poiriera bez ikakvog opisa. Prva slika prikazuje Poiriera i Mateusza Gamrota, a Dustin se na toj slici drži za gležanj. Na drugoj fotografiji vidimo 'Diamonda' i njegovu kćerku Parker, a treća slika samo je zumirano lice Dustina Poiriera s prethodne slike. Uslijedila je serija 'tvitova', prenosi Fight Site.

'Ja sam opasan čovjek', napisao je Irac u prvoj objavi. 'Obećavam ti da sam užasno opasan tip.'

'Tvoja supruga zapravo je tvoj muž', napisao je Conor.

'Hej ljudi. Ne želim privući nikakvu negativu vezano za moju zakladu i stoga bih iskoristio ovu priliku za ispriku Dustinovoj ženi Jolie zbog pokušaja da me privatno kontaktira na Instagramu', dodao je McGregor u zadnjoj objavi.

Čini se kako će se Irac teško pomiriti s ovim porazom i definitivno nas očekuju mjeseci raznih prozivki i prijetnji ka Dustinu Poirier.

Njega s druge strane vrlo vjerojatno čeka meč za titulu prvaka lake kategorije. Pobijedio ili izgubio, nije isključeno da UFC upari Dustina i Conora ponovno, čak i u borbi za titulu unatoč tome što Conor McGregor u lakoj kategoriji nije pobijedio od studenog 2016. godine.