NAKON BORBE

Conor McGregor nije mogao obuzdati jezičinu iako je poražen i ozlijeđen; vulgarno je dobacio supruzi svojeg protivnika, ali ona je imala spreman 'odgovor'

11.07.2021 u 13:40

Bionic
Reading

Iako je završio poražen i ozlijeđen, Conor McGregor ipak je dao izjavu odmah po završetku treće borbe protiv Dustina Poiriera

Sjedeći uz ogradu Octagona i čekajući nosila koja će ga odvesti do vozila hitne pomoći pa u bolnicu, dao je izjavu Joeu Roganu. I bio je itekako bijesan, nezadovoljan što je borba, za koju sam podosta nerealno smatra kako ju je imao pod kontrolom, završila na taj način.

'Boksom sam mu skidao glavu s ramena, a kickovima sam mu ubijao krvavu nogu. Ovo nije gotovo. Ako ovo s njim moram odraditi vani, odradit ću, nije me briga', glasno i frustrirano rekao je Irac, gledajući prema Dustinu i njegovom timu, koji su se zadovoljno fotografirali, piše Fight Site.

Imao je komentar i na to što je Dustin rekao kako je ozljeda došla putem blokiranje njegovih low kick udaraca. Ali, na način da se još jednom okrenuo trash talku i napadu na Dustinovu obitelj, ovog puta njegovu suprugu Jolie.

'Nije bilo nikakvog blokiranog udarca. Niti jedan udarac nije mi blokirao. Tvoja supruga je u mojim privatnim porukama. Javi mi se kasnije dušo, bit ćemo zajedno na mom after partyju. Izgledaš dobro mala kujice. Jebeš njega', u svom stilu je poručio.

Jolie mu nije ostala dužna, što se najbolje vidi na trenutku koji su uhvatile kamere, gdje mu je u prolazu pokazala 'srednjak'.

Imao je Conor još i svoje objašnjenje kako je do ozljede došlo.

'Jednostavno su mi se noge razdvojile i dogodilo se. Pogledajte što se dogodilo Andersonu Silvi. Nešto slično tome. Jako sam ljut', rekao je Conor, referirajući se vjerojatno ne na lom Silvine noge protiv Chrisa Weidmana, nego na ono što se velikom Brazilcu dogodilo u borbi protiv Jareda Cannoniera.

Sve u svemu, bit će zanimljivo vidjeti kolika će biti Conorova motivacija tj. hoće li se vratiti i tražiti četvrtu borbu protiv Dustina.