pomirenje ili razlaz?

Nema više zapreka: Sprema se odluka o sudbini Cristiana Ronalda u Realu!

29.06.2017 u 16:23

Bionic
Reading

Nakon ispadanja Portugala u polifinalu Kupa konfederacija došlo je vrijeme za sastanak Cristiana Ronalda i predstavnika uprave Reala na kojem će se raspravljati o njegovom odlasku ili ostanku u klubu, a španjolski mediji vjeruju da će se taj razgovor dogoditi početkom sljedećeg tjedna...

Ronaldo je nakon optužbe u Španjolskoj za utaju poreza izgubio strpljenje i čini se da namjerava napustiti Madrid i pronaći novi klub daleko od Primere. Informacija je to o kojoj bruje svjetski mediji već tjednima, a Portugalac ju nije niti potvrdio niti demantirao tijekom Kupa konfederacija koji traje u Rusiji.

  • +18
Cristiano Ronaldo Izvor: Reuters / Autor: Eddie Keogh

No, predsjednik Reala Florentino Perez priznao je da se nije vidio s Ronaldom još od finala Lige prvaka u Cardiffu početkom lipnja te je obećao sastanak s najvećom zvijezdom 'kraljevskog kluba' tek nakon završetka ovog natjecanja.

Portugal je ove srijede ispao u polufinalu od Čilea pa više nema zapreka na putu iščekivanog razgovora koji bi mogao promijeniti nogometnu kartu Europe. Španjolski mediji vjeruju da će se on dogoditi početkom sljedećeg tjedna, a cilj predstavnika Reala je odobrovoljiti Cristiana i uvjeriti ga da mu je ipak najbolje ostati u Madridu.

Ako do pomirenja ne dođe, priliku čekaju Manchester United i PSG koje svi vide kao glavne favorite u borbi za uslugama 32-godišnjaka sljedeće sezone...