TVRDOGLAVA ZVIJEZDA

'Ne želi doći u UFC? Onda je budala!'

14.02.2013 u 11:55

Bionic
Reading

Dana White vjeruje kako će Josh Barnett ipak na kraju potpisati za najjaču MMA organizaciju, ako ima imalo razuma.

Josh Barnett prije nekoliko je dana novinarima otkrio da je naredio svom menadžeru da prekine pregovore s UFC-om. Razlog nije poznat, no navodno nije problem u novcu nego u drugim odredbama. Ipak, čini se da još uvijek postoje izgledi da Josh zaoštri konkurenciju u elitnom MMA natjecanju.

Dana White tijekom svog boravka u Londonu osvrnuo se na situaciju s Barnettom. Smatra da je američki borac budala ako ne dođe u UFC.

'Sve je na njemu, nije on klinac, već je u ovom sportu dugo vremena. Zamislite Josha Barnetta na kraju karijere da nikad nije odradio meč u UFC-u, što je sve mogao postići, koji je novac mogao zaraditi i sve ostalo. No, on je sam svoj čovjek, ako želi raditi po svom, ja nemam problema s time', izjavio je Dana, a novinari još uvijek pokušavaju otkriti zbog čega su zapeli pregovori.

Podsjetimo, 35-godišnji Barnett jedna je od legendi PRIDE-a, a posljednjih godina borio se u Strikeforceu koji se ugasio. Godine 2010. pao je na doping testu, zbog čega se činilo kako nikad neće dobiti priliku u UFC-u, no sada se ukazala. Zanimljivo je spomenuti da ga je naš Mirko Filipović pobijedio čak tri puta. Ima ukupno 32 pobjede i 6 poraza.