ht prva liga

Nažalost, ni Hrvatsku nije zaobišla ova mjera; imamo klub koji je zabranio ulaz gledateljima

10.03.2020 u 13:54

Bionic
Reading

Sukladno preporuci Stožera civilne zaštite i mišljenju Županijskog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije te odluke Hrvatskog nogometnog saveza o nastavku natjecanja iz pulskog nogometnog prvoligaša izvijestili su kako će se utakmice 27. i 28. kola na rasporedu 14. i 21. ožujka odigrati bez prisustva gledatelja.

Istra 1961 u subotu 14. ožujka od 17.30 sati u Puli će ugostiti Rijeku a tjedan dana kasnije, u subotu 21. ožujka od 15 sati, na stadionu 'Aldo Drosina' gostovat će Hajduk u sklopu 27. kola Prve Hrvatske nogometne lige.

'Obje utakmice igrat će se bez prisustva gledatelja te neće biti prodaje ulaznica', priopćili su iz pulskog prvoligaša.

Istarski Zavod za javno zdravstvo objavio je u utorak posebne preporuke radi sprječavanja epidemije koronavirusa kojima se, među ostalim, do daljnjeg odgađaju svi skupovi na otvorenome i u zatvorenim prostorijama, od dječjih priredaba i rođendana, preko sportskih, kulturnih, poslovnih i drugih događaja, do izleta.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Emisiju 'Prva liga' možete gledati odmah nakon završetka posljednje utakmice kola. Više informacija OVDJE

  • +15
Istra 1961 - Osijek Izvor: Cropix / Autor: Marijana Banko / CROPIX