hrvat out dva mjeseca

Napokon se oglasio i 'krvnik' Ivana Perišića; evo što je hrvatskom reprezentativcu poručio suigrač koji mu je potrgao gležanj

07.02.2020 u 19:12

Bionic
Reading

Alvaro Odriozola oglasio se nakon što je u nesretnom i nespretnom duelu na treningu teže ozlijedio Ivana Perišića

Ivan Perišić se teže ozlijedio na nedavnom treningu Bayerna kada je u žaru borbe u želji da dođe do lopte na njega prejako startao njegov suigrač Alvaro Odriozola. Iako na prvu nije izgledalo tako strašno, liječnički pregled je pokazao da je ozljeda ipak ozbiljnije prirode.

'Na prvu nije izgledalo strašno, ali pregled je pokazao prijelom gležnja. Trebat će mu ugraditi vijak i proći će najmanje četiri tjedna dok to ne zaraste, a tek onda može krenuti s laganim treningom. Ovo je veliki šok za nas jer nam je Perišić donio jako puno toga prema naprijed', rekao je trener Bayerna Hansi Flick.

Perišić se u međuvremenu javio iz bolnice i zahvalio navijačima i svima u klubu na velikoj podršci koju dobiva, a onda se oglasio i njegov 'krvnik'. 24-godišnji Španjolac koji je u Bayernu na posudbi iz Real Madrida naravno nije Perišića namjerno ozlijedio, a sada mu je na svojem službenom Twitter profilu odao veliku počast i izrazio nadu da će što prije ponovno igrati zajedno.

'Ne samo da si sjajan igrač, nego i nevjerojatan suigrač. Želim ti da se što prije oporaviš! Vratit ćeš se brzo Ivane!', poručio je svojem suigraču nesretni i nespretni Odriozola uz želju da se naš reprezentativac vrati još jači.