šok u bayernu

Ivanu Perišiću puknuo gležanj; Trener Bayerna otkrio koliko će izbivati s terena i zabrinuo Zlatka Dalića

05.02.2020 u 09:28

Bionic
Reading

Ivan Perišić s terena će izbivati barem dva mjeseca

Ivan Perišić se ozlijedio na treningu Bayerna i to su najgore vijesti koje smo mogli čuti u godini u kojoj je Europsko prvenstvo u nogometu. Sport Bild piše kako je stanje zabrinjavajuće i da mu je ovo veliki korak unatrag u razvoju u Bayernu.

'Težak udarac za Hansija Flicka. Ivan Perišić je prekinuo trening zbog ozljede. Alvaro Odriozola je napravio prekršaj i Perišić je golf vozilom odvezen s treninga. Ispostavilo se da je ozlijedio desni gležanj. U tijeku su liječnički pregledi', napisao je Sport Bild u tekstu pod naslovom 'Šok na treningu Bayerna!'.

Nakon treninga sve je prokomentirao Hansi Flick i potvrdio ono čega smo se plašili, riječ je o težoj ozljedi.

'Na prvu nije izgledalo strašno, ali pregled je pokazao prijelom gležnja. Trebat će mu ugraditi vijak i proći će najmanje četiri tjedna dok to ne zaraste, a tek onda može krenuti s laganim treningom. Ovo je veliki šok za nas jer nam je Perišić donio jako puno toga prema naprijed', rekao je trener Bayerna.

Perišića tako neće biti barem dva mjeseca, a to je veliki problem za Bayern jer je Perišić mijenjao ozlijeđenog Kingsleya Comana i nedovoljno oporavljenog Sergea Gnabryja. Prve posljedice će osjetiti već u osmini finala njemačkog kupa kada će na toj poziciji igrati Philippe Coutinho.

Ovo bi moglo zabrinuti i Zlatka Dalića jer Perišić neće dva mjeseca biti u igri, a onda će mu trebati neko vrijeme da uđe u idealnu formu. Nadamo se, ipak, da će se to dogoditi do Europskog prvenstva.