KAKAV POTEZ PRVAKA

Nakon skandaloznog propusta Turaka i šakačkog obračuna Rusa i Ukrajinaca, u priču se upleo i boksač Usyk

15.02.2023 u 06:47

Bionic
Reading

Nogometaši ukrajinskog Minaja i ruskog Šinika potukli su se u hotelu u Antaliji, a nakon što su Rusi izvukli deblji kraj, bizaran potez napravio je svjetski boksački prvak Ukrajinac Oleksandr Usyk koji je poslao potpisani dres sunarodnjacima i tako dodatno rasplamsao strasti.

Nakon nevjerojatnog previda turskih domaćina, koji su ruski i ukrajinski nogometni klub smjestili u isti hotel, vrlo brzo došlo je do okršaja između igrača.

Naravno, s obzirom na ratno stanje u Ukrajini, a kojem su krivci ruski agresori, jasno je da je vrlo brzo 'zakuhalo' i u hotelu. Potvrdili su to iz ukrajinskog kluba.

>> [VIDEO] Nevjerojatan kiks domaćina u Turskoj; smjestili Ukrajince i Ruse u isti hotel, i jedino što se moglo dogoditi...

'U ponedjeljak, 13. veljače, u hotelu Royal Sigunas u Turskoj dogodila se tučnjava u kojoj su sudjelovali predstavnici Minaja i 'zemlje 404' - Šinik Jaroslavlja', istaknuli su na službenoj Facebook stranici ukrajinskog kluba.

Razlog sukoba je, navode Ukrajinci, 'sramotno ponašanje' nogometaša ruske momčadi prema osoblju hotela te provokativni uzvici upućeni Ukrajincima.

Ruski mediji su pisali kako su Ukrajinci tjerali predstavnike kluba iz Rusije da pjevaju himnu, što iz Minaja demantiraju, baš kao što su i demantirali da je u liftu hotela došlo do tučnjave.

No, da je istina vrlo brzo potvrđena, jasno sugerira i potez ukrajinskog boksačkog prvaka Usyka, koji je igračima Minaja poslao potpisani dres i osobne čestitke u 'čast pobjede'.

Tako je Usyk podigao moral svojim sunarodnjacima, kako u Turskoj, tako i u domovini, gdje se Ukrajinci bore protiv ruskog okupatora.