RADILE ŠAKE

[VIDEO] Nevjerojatan kiks domaćina u Turskoj; smjestili Ukrajince i Ruse u isti hotel, i jedino što se moglo dogoditi...

14.02.2023 u 16:13

Bionic
Reading

Nogometaši ukrajinskog prvoligaša Minaja i ruskog drugoligaša Šinika iz Jaroslavlja potukli su se u hotelu u Antalyji, a da se incident zaista dogodio, potvrdili su na službenoj stranici kluba iz Ukrajine.

Ova se dva kluba pripremaju za nastavak sezone u nacionalnim ligama, a koji je predviđen za početak ožujka. Baza im je ista - turska Antalya. No, da se sve dodatno zakomplicirala, pobrinuli su se u domaćini priprema, jer obje su momčadi smještene u isti hotel.

Naravno, s obzirom na ratno stanje u Ukrajini, a kojem su krivci ruski agresori, jasno je da je vrlo brzo 'zakuhalo' i u hotelu. Potvrdili su to iz ukrajinskog kluba.

'Jučer, 13. veljače, u hotelu Royal Sigunas u Turskoj dogodila se tučnjava u kojoj su sudjelovali predstavnici Minaja i 'zemlje 404' - Šinik Jaroslavlja', istakli su na službenoj Facebook stranici.

Razlog sukoba je, navode Ukrajinci, 'sramotno ponašanje' nogometaša ruske momčadi prema osoblju hotela te provokativni uzvici upućeni Ukrajincima.

Ruski mediji su pisali kako su Ukrajinci tjerali predstavnike kluba iz Rusije da pjevaju himnu, što iz Minaja demantiraju, baš kao što su i demantirali da je u liftu hotela došlo do tučnjave.

'Do sukoba je došlo, ali samo u hotelu, gdje su Rusi stali u ravnopravnom sastavu. Broj žrtava na njihovoj strani potvrđuje činjenicu što se dogodilo', priopćili su iz ukrajinskog kluba.

Dalje je potvrđeno kako su nakon te borbe Ukrajinci otišli u svoje sobe, dok su Rusi još međusobno imali razmirice.

S druge strane, iz ruskog kluba tvrde da nisu inicijatori sukoba.

'Službeno izjavljujemo da nismo bili inicijatori sukoba. Naši igrači su djelovali kao prava ekipa, stali su u obranu svog suigrača koji je bio napadnut. Prema rezultatima liječničkih pregleda, on nije teže ozlijeđen. Trenutno smo na sigurnom, a otići ćemo u drugi hotel kako bi se izbjegli novi sukobi'.