pukla ljubav

Nakon ove Mourinhove izjave o Ibrahimoviću više ništa nije jasno; je li moguće da ovako razmišlja?

26.11.2019 u 12:22

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović (38) svoju je američku avanturu završio, slobodan je igrač i za sada razmišlja gdje će nastaviti karijeru. Zainteresiranih klubova ima i previše, a neki su se ponadali kako bi Ibra dolaskom Josea Mourinha mogao potpisati za Tottenham. No, nakon ovih izjava pitanje je kako će se dalje razvijati njihovo prijateljstvo

Jose Mourinho nikad nije skrivao koliko obožava Zlatana Ibrahimovića. Kad god je mogao 'vukao' ga je u momčadi koje je trenirao. Radili su tako zajedno u Interu, pa u Manchester Unitedu, a prošlog su se tjedna - kad je Mourinho preuzeo klupu Tottenhama - pojavile informacije kako bi Zlatan mogao doći u London.

Ibrahimović je slobodan igrač, klub za njega ne mora platiti nikakvu odštetu, zato je toliko tražen. Većina velikana rado bi ga vidjela u svojim redovima do kraja sezone, ako ne i koju godinu duže.

No, Ibrahimović za sada čeka i prikuplja ponude, svima je jasno da cilja klub s kojim bi možda i posljednji put u karijeri krenuo u pokušaj osvajanja jedinog trofeja koji mu nedostaje - onog Lige prvaka! Zato se i očekivao poziv iz Tottenhama koji je prošle sezone 'zapeo' u finalu protiv Liverpoola...

'Zlatan Ibrahimović u Tottenhamu?', ostao je pomalo iznenađen pitanjem Jose Mourinho. No, brzo se Portugalac sabrao i pokušao formulirati korektan i konkretan odgovor.

'Gledajte, s Ibrahimovićem imam sjajan odnos, on je fantastičan igrač...', započeo je Mourinho i potom iznenadio:

  • +5
Švedski napadač Zlatan Ibrahimović Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

'Ali, rekao bih da nema šanse da Zlatan Ibrahimović dođe u Tottenham!'

Ma, sve OK, znamo da je predsjednik 'spursa' David Levy već dokazana škrtica, tolika da Mourinho u zimskom prijelaznom roku neće imati ni kune za pojačanja.

>> Jose Mourinho na pojačanja je potrošio milijardu eura, no ostao je u šoku kad je shvatio koliko smije potrošiti u Tottenhamu

No, Mourinho za nedolazak Ibrahimovića u London ima drugo objašnjenje. Zbog kojeg bi Ibra lako mogao 'poludjeti', jer ovakve izjave od strane Josea Mourinha sigurno nije očekivao.

  • +5
Premier liga, West Ham - Tottenham Izvor: EPA / Autor: WILL OLIVER

'Razjasnimo nešto, nema nikakvog smisla dovesti Ibrahimovića pored Harryja Kanea! Pa imamo najboljeg napadača u Engleskoj', zaključio je Mourinho.

>> Jose Mourinho saznao loše vijesti; preko noći će ostati bez tri važna igrača iz prve momčadi

Sad se čeka Ibrin odgovor, sigurno će biti u njegovom stilu - bombastičan! Jer, ako pitate Zlatana Ibrahimovića, mogao bi vam stići odgovor - pa tko je uopće taj Harry Kane?