VELIKA KRIZA

Najgori na terenu: Što se događa sa zvijezdom Reala?

30.11.2015 u 10:03

Bionic
Reading

James Rodriguez odigrao je razočaravajuću utakmicu protiv Eibara u nedjelju, a španjolski mediji se pitaju je li to plod lošeg osobnog odnosa s Rafom Benitezom ili neuklapanja u trenerovu taktičku ideju...

Kolumbijski 24-godišnji ofenzivac bio je jedna od najvećih zvijezda Svjetskog prvenstva u Brazilu, nakon kojeg je stigao u Madrid i odradio solidnu prvu sezonu pod Carlom Ancelottijem.

No, nakon što je klub preuzeo Rafa Benitez, počeli su problemi za Jamesa. Nikako se ne uklapa u taktičke ideje novog trenera, a čini se da ni njihov odnos nije idealan, jer bilo je čak i prepucavanja preko medija.

Španjolska Marca naglašava kako je protiv Eibara u nedjelju James Rodriguez bio najgori čovjek na terenu. Imao je najveći broj pogrešnih dodavanja, samo 66% uspješnih te najslabiji učinak u obrani od svih veznjaka Reala. Benitez je izgubio strpljenje u 65. minuti i izvadio ga iz igre. Matea Kovačića koji je također startao među prvih 11 držao je 15 minuta duže.

'Nije povezan s ostatkom momčadi, ali to što je u neskladu s ekipom krivica je Beniteza jednako kao i njega,' zaključuje Marca i pita se može li Rafa ipak dovesti James i ostatak momčadi u red...