PORUKA ARSENALA

'Mourinho, pokazalo se da si potpuni idiot!'

18.05.2014 u 10:14

Bionic
Reading

Nakon osvajanja FA Cupa navijači Arsenala došli su na svoje i konačno su mogli reći ono što misle Joseu Mourinhu koji je Wengera nazvao stručnjakom za neuspjeh...

Arsenal je u dramatičnom finalu preokrenuo vodstvo Hull Cityja 2:0 i u produžecima stigao do prestižne titule, kojom je prekinut post od čak devet godina bez trofeja.

'Početak utakmice bio je šokantan, nikada ne očekujete takav ulazak u utakmicu. Međutim, pokazali smo pravi karakter, želju i momčadski duh je smo na kraju ipak stigli do trofeja,' govorio je nakon susreta Mikel Arteta

Jedan od ključnih igrača Arsenea Wengera u ovom preokretu bio Aaron Ramsey koji je postigao pobjednički pogodak u 109. minuti susreta.


'Proteklih nekoliko sezona bili smo pod velikim pritiskom i plaćali smo ceh što nismo bili odlučniji. Menadžer je cijelo vrijeme vjerovao u nas i usadio nam je tu vjeru uoči ovog dvoboja,' tvrdi Ramsey.

'Svaka utakmica ove sezone za nas je bila malo finale. Imali smo teških trenutaka, ali smo u ovom dvoboju pokazali pravi mentalitet. Ovo je nešto što želimo podijeliti s našim navijačima,' rekao je Sagna.

Upravo navijači su bili ti kojima je ovaj trijumf najviše značio, a uz slavlje također su se obrušili i na Josea Mourinha, kojeg su putem Twittera ismijavali i vrijeđali na sve moguće načine, s obzirom da je za Wengera izjavio da je 'stručnjak za neuspjeh'.

'Chelsea ništa nije osvojio? Mourinho, pa ti si potpuni idiot! Samo idiot je mogao dati takvu izjavu. Wenger je osvojio više trofeja nego Chelsea u svojoj povijesti. Nikad nisi bio nogometaš, nikad nisu nosili tvoje ime na leđima i zato toliko tražiš pažnju. Vrati se u Lisabon, ova liga te ne treba,' poručio mu je jedan navijač Arsenala putem navijačke televizije.