IZNENAĐENJE

Modrić mora igrati, trener Reala žrtvuje drugu zvijezdu!

03.04.2015 u 12:32

Bionic
Reading

Povratkom Jamesa Rodrigueza u momčad Carlo Ancelotti nakon dugo vremena ima na raspolaganju sve svoje zvijezde, no gužva u veznoj liniji neće ugroziti mjesto Luke Modrića u prvih 11, već pomalo iznenađujuće Isca

Nakon poraza od Barcelone Real zaostaje četiri boda za vodećom momčadi Primere, ali dobra vijest za Ancelottija je puni kadar kojeg ima na raspolaganju prvi put još od ozljede Modrića u studenom na San Siru.

Kad su svi na broju, višak je zvijezda u veznoj liniji. Na Illaramendija i Khediru trener ozbiljno više ne računa, no tu su još Kroos, Modrić, Isco i James, od kojih u ekipi ima mjesta samo za trojicu, s obzirom da ispred njih moraju igrati Bale, Benzema i Ronaldo.

Iako bi bilo logično da tek oporavljeni James Rodriguez počne na klupi susret s Granadom na Uskrs, dobro upućena španjolska Marca piše kako je Ancelotti odlučio Kolumbijca odmah baciti u vatru, na štetu Isca. Trenutno najpopularnijem španjolskom veznjaku nije pomogla ni majstorija koju je izveo na treningu u četvrtak, gurnuvši loptu kroz noge Arbeloi.

Tako će James protiv Granade igrati zajedno s neupitnim Kroosom, a također i Lukom Modrićom koji je toliko dobro odigrao protiv Levantea i Barcelone da je trener zaključio kako bez hrvatskog veznjaka više ne može. To je zapravo i postava s kojom je Ancelotti igrao na početku sezone, da bi Isca dobra igra kasnije gurnula u prvi plan. Protiv Granade se vraća na klupu, a kasnije, vidjet ćemo...