BEZ MILOSTI

Mlada djevojka pokušala upasti u kavez na priredbi UFC-a, ali je naletjela na zaštitara te naučila lekciju na teži način

10.05.2022 u 10:13

Bionic
Reading

Prema službenoj statistici 17.232 osobe uživo su svjedočile UFC 274 priredbi, proteklog vikenda u Footprint Centeru koji se nalazi u Phoenixu

Mnogi će pamtiti impresivan nastup Charlesa Oliveire koji je već u prvoj rundi prisilio Justina Gaethjea na predaju. Možda i upečatljiviji bio je sjajni nokaut Michaela Chandlera, kojim je Tonyja Fergusona ostavio u besvijesnom stanju.

Rose Namajunas i Carla Esparza pružile su meč koji će mnogi ipak pokušati zaboraviti što prije. Jedna od gledateljica u Footprint Centeru pamtit će UFC 274 eventu po nečemu sasvim drugom, no uspomena će biti gorka, piše Fight Site.

Nepoznata mlada djevojka pokušala je ući u kavez, neposredno nakon što je Charles Oliveira pobijedio Justina Gaethjea. Pokušala je ta djevojka iskoristiti sav kaos koji je nastao nakon spektakularne pobjede Brazilca.

Jako blizu kavezu uspjela je neidenticirana djevojka doći, ali prepreka u vidu zaštitara bila je nepremostiva za nju. Muškarac u ulozi zaštitara grubo i hladnokrvno odgurnuo je djevojku koja je dosta nezgodno pala, s povišene podloge.

  • +5
Michael Chandler - Tony Ferguson, UFC 274 Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Ipak, službeno priopćenje organizatora govori kako je djevojci pružen liječnički tretman te da nije zadobila nikakve ozljede.

'Brzo je riješeno i ona je izbačena iz dvorane', rečeno je u priopćenju.

Djevojka je lekciju naučila na teži način, ali dojam je kako se situacija mogla riješiti barem malo blaže, nego što je to napravio zaštitar na UFC 274 priredbi.