ČEKA SE DRUGA PRILIKA

Filip Hrgović se oglasio povodom smrti oca i otkazivanja meča; objasnio je zašto se meč protiv Kineza nije mogao održati

08.05.2022 u 12:34

Bionic
Reading

Filip Hrgović se noćas trebao boriti protiv Zhanga Zhileia, međutim prošli tjedan je ipak došla informacija da se meč neće održati

Razlog otkazivanja meča je poznat, a to je smrt Filipova oca Pere koji je uz njega bio od prvog dana i koji ga je pratio cijelu karijeru, piše Fight Site.

Filip se oglasio na svom Instagram profilu detaljnije objašnjavajući razloge otkazivanja meča. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

'Dragi pratitelji, zbog bolesti i smrti mog oca za kojeg sam bio jako vezan i s kojim sam provodio njegove zadnje dane, nisam uspio završiti pripreme. Sve se dogodilo iznenada, stoga smo moj team i ja odlučili odgoditi datum borbe. Zajedno s vama, toliko sam dugo čekao ovu priliku, stoga se nadam da će idući datum meča biti ubrzo dogovoren. Zahvaljujem se svima na porukama podrške kao i svojem protivniku Zhang Zhilei, IBF, Matchroom Boxing i Wasserman organizaciji koji su pokazali puno razumijevanja za ovu situaciju. Uzeo sam neko vrijeme kako bih bio uz obitelj, no uskoro se vraćam treninzima i nastavljam naš put prema vrhu!', napisao je Filip u emotivnoj objavi na Instagramu.

Zhang je tom prilikom dobio novog protivnika, Scotta Alexandera kojeg je nokautirao već u prvoj rundi. Nadamo se da će se Filip oporaviti i da ćemo uskoro ipak gledati ovaj teškaški okršaj.