NATEZANJE U ITALIJI

Milan pronašao način kako napokon dovesti Nikolu Kalinića?

11.08.2017 u 16:37

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama Corriere dello Sporta, Milan je odlučio Fiorentini ponuditi braniča Gabriela Palettu kako bi smanjio cijenu Nikoli Kaliniću i napokon ga doveo u svoje redove...

Milanski klub suludo je trošio novac ovog ljeta i doveo čitav niz pojačanja, od kojih je svakako najzvučnije Leonardo Bonucci, no kad je u pitanju naš 29-godišnji napadač, ne želi dati 30 milijuna eura koliko Fiorentina traži i zbog toga traje natezanje između dva kluba tijekom cijelog ljeta.

  • +12
Nikola Kalinić Izvor: Reuters / Autor: ALBERTO LINGRIA

Kalinić je priznao da bi rado nastavio karijeru među crveno-crnima koji ambiciozno najavljuju borbu za titulu prvaka u novoj sezoni, no ostaje mu tek nadati se da će dogovor između dva kluba biti postignut do kraja kolovoza.

Dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da je Milan odlučio ponuditi braniča Gabriela Palettu ljubičastima kako bi spustio cijenu Kaliniću na 25 milijuna eura koliko je spreman platiti. Riječ je o iskusnom stoperu koji se navodno sviđa novom treneru 'viola' Stefanu Pioli pa bi baš to mogao biti mamac kojeg će u Firenzi zagristi.

Nikoli koji je u dvije sezone zabio 27 golova u Seriji A preostaje biti strpljiv i čekati. Nova sezona u Italiji počinje tek za desetak dana, ima još vremena za promjenu kluba...