VIŠE NEMA TAJNE

Mike Tyson otkrio svoju najveću slabost; zbog toga slavni boksački prvak nikad ne bi imao šanse u MMA-u

  • Autor: D. S.
  • Zadnja izmjena 06.08.2020 12:43
  • Objavljeno 06.08.2020 u 12:43
Mike Tyson i Conor McGregor

Mike Tyson i Conor McGregor

Izvor: EPA / Autor: Jens Noergaard Larsen/Armando Arorizo/EPA

Mike Tyson je odlučio otkriti zanimljivu tajnu zašto ne bi nikad mogao doći do uspjeha u MMA-u

Povratak Mikea Tysona u ring doveo je do velikog interesa medija za nekada najopasnijeg čovjeka na svijetu. Razna gostovanja tako donose razna pitanja i nisu se svi bazirali na meč koji će 12. rujna odraditi protiv Roya Jonesa Jr. Negdje se spominjao MMA.

Poznato je kako je Mike fan MMA-a te ga se često može biti na UFC priredbama u društvu predsjednika UFC-a, Dane Whitea. Isto tako je prošle godine imao blisku suradnju s PFL-om, a MMA borbe nerijetko prokomentira, kao što često na svom ranču zna ugostiti poznate MMA borce, piše Fight Site.

No, kakav bi bio Mike u MMA borilištu? Ili kako bi recimo prošao da mu s druge strane stoji Conor McGregor? Tyson kaže kako MMA nije nešto čime bi se mogao baviti, a za to ima zanimljiv razlog. O tome je progovorio u showu Dana Patricka.

'Mislim kako to ne bih mogao raditi i kako bi me Conor McGregor pobijedio. Ne zbog toga što bi me razbio. Prije svega što zbog toga što mi smije stati na stopala. Da mi bilo tko stane na stopala, tapkao bih istog trenutka. Ne mora me udariti. Imam najgora stopala na svijetu', rekao je Tyson i time otkrio svoju najveću slabost.

Srećom po Iron Mikea, proslavio se u sportu gdje su stopala dobro zaštičena u obući i gdje se na noge može stati tek nehotično. A ovime smo možda dobili odgovor zbog čega ga nikad nismo vidjeli u MMA borilištu, čak niti dok se s time prije više od deset godina ozbiljno koketiralo.