SPEKTAKL OVE SUBOTE

Meč života: Miočić uvjeren u pobjedu protiv Dos Santosa!

12.12.2014 u 17:55

Bionic
Reading

Stipe Miočić ima priliku ove subote trijumfom u dvoboju protiv fantastičnog Juniora Dos Santosa doći na korak od naslova UFC-ovog teškaškog prvaka…

Nakon brutalnog nokauta prije godinu dana kojeg je pretrpio u trećem dvoboju za naslov prvaka protiv Caina Velasqueza, Junior Dos Santos konačno se vraća u kavez. Borit će se protiv Stipe Miočića koji se može pohvaliti impresivnim pobjedama u UFC-u protiv Roya Nelsona, Gabriela Gonzage i Fabija Maldonada. Trebao bi to biti jedan od najboljih teškaških obračuna ove sezone.

Za Stipu je ovo velika prilika. Pobjeda ga vodi u obračun za naslov prvaka, protiv Caina Velasqueza ili Fabrizija Werduma.

'JDS je čvrst, dobio je puno batina u meču protiv Velasqueza, a išao je naprijed, takvih boraca se morate čuvati. Prilagodit ću se situaciji, to je MMA. Tamo gdje ću se osjećati ugodno. Saznat ćete u subotu gdje se bolje osjećam. Ovaj meč i pobjeda bi me približila naslovu. Naravno stvar je u rukama ljudi koji vode UFC,' prenosi Fightsite.hr izjavu američkog državljanina hrvatskih korijena koji najavljuje:

'Pobijedit ću, nije bitno kako. Odluka, nokaut, prisiljavanje na predaju. Briga me, sutra će moja ruka biti u zraku.'

Okršaj Dos Santosa i Miočića odvijat će se u Phoenixu, u noći sa subote u nedjelju po hrvatskom vremenu.