Čudesni irac

McGregoru je trebalo dvostruko duže da uđe u oktogon, nego da pobijedi Cerronea, a za sekundu borbe dobio je milijun i pol funti

20.01.2020 u 10:42

Bionic
Reading

Conor McGregor još je jednom pokazao da ga novac slijedi u stopu i da je jedan od najomiljenijih boraca u povijesti UFC-a

Conor McGregor je stigao do svoje 22. pobjede u karijeri u kojoj ima samo četiri poraza. Nakon 15 mjeseci i poraza od Khabiba Nurmagomedova vratio se u oktogon i ponovno oduševio pobjedom protiv Donalda Cerronea.

'Notoriousu' je bilo dovoljna jedna runda, to jest, samo 40 sekundi da Amerikanca pošalje u svijet snova i upiše 22. pobjedu u karijeri. Irac se ranije pohvalio činjenicom da će za ovaj meč ukupno zaraditi oko 60 milijuna funti što u prijevodu znači da je za svaku sekundu borbe dobio 1,5 milijun funti.

Nije loše za jednu večer, a jasno je da je sav taj novac u borbu donio upravo McGregor. Pobjeda u borbi donijela mu je tek 3,8 milijuna funti, a ostatak je dobio od tv prava i sponzora. Zanimljivo je i to da mu je za pobjedu nad Cerroneom trebalo dvostruko manje vremena nego što mu je trebalo da uđe u oktogon.

Ulazak je trajao minutu i 37 sekundi, a borba samo 40 sekundi. Novom pobjedom McGregor je postao prvi borac u povijesti UFC-a koji je nokautom slavio u tri težinske kategorije: perolakoj, lakoj i velteru.