SVI JEDVA ČEKAJU

Pojavio se plakat za povratničku priredbu kontroverznog Irca Conora McGregora

14.12.2019 u 22:30

Bionic
Reading

Još samo pet tjedana ostalo je do UFC 246 priredbe koju će predvoditi borba velter kategorije između Conora McGregora i Donalda Cerronea. Sad su se njihova lica pojavila na službenom plakatu.

Četrnaest mjeseci nakon borbe protiv Khabiba Nurmagomedova, Conor McGregor spreman se na pravi način vratiti u UFC-ov Octagon. U noći s 18. na 19. siječnja rijetko tko će spavati jer svaka borba Irca koji je promijenio cijeli MMA sport nešto je posebno. Voljeli ga ili ne, UFC je svjestan da ćete svaku njegovu borbu gledati pa tako i ovu koju će odraditi protiv jedne od najvećih borilačkih ikona, piše Fight Site.

Početak promocije svake UFC-ove priredbe je objava plakata, a to se dogodilo upravo danas, na dan posljednjeg PPV eventa u ovoj godini. Ne treba čuditi što su McGregor i Cerrone sami na njemu, budući da će se cijela priča priredbe vrtiti oko njih. Na programu se nalazi nekoliko zanimljivih i stvarno kvalitetnih borbi, ali niti jedna koju možemo nazvati velikom. UFC-u tako što zapravo niti ne treba, kad se Conor McGregor nalazi na programu, sve ostala pada u drugi plan.

Pogledajte na koji način su UFC-ovi dizajneri prikazali prvu priredbu u 2020. godini. Povratak je to najpopularnijeg borca u povijesti sporta i naravno da se postavlja pitanje hoće li McGregor 2020. samo otvoriti ili će to zapravo biti njegova godina, kao što je on sam najavio.