sada je sve jasno

Mbappéov menadžer otvoreno progovorio o Real Madridu i otkrio što mladi francuski napadač zaista misli o odlasku u kraljevski klub

22.04.2020 u 18:51

Bionic
Reading

Menadžer Kyliana Mbappéa, Yvan Le Mee, otkrio je za Marcu kako njegov klijent želi otići u Real Madrid i sa svojim idolom Zinedineom Zidaneom postati najbolji napadač na svijetu

Kylian Mbappé već je neko vrijeme jedan od najboljih napadača na svijetu, a tek mu je 21 godina. Real Madrid nikada nije skrivao želju da ga dovede u svoje redove, a i sami Mbappé je rekao kako mu je madridski sastav san, ali da do tamo želi doći postepeno. Nakon Monaca otišao je u PSG, a sada bi izgleda mogao napokon i do Madrida. To je potvrdio i njegov agent Yvan Le Mee za španjolsku Marcu.

'Mbappé želi igrati za Real Madrid. U normalnim okolnostima bi vjerojatno potpisao već ovog ljeta, ali sada, zbog pandemije koronavirusa, nitko ne može platiti 300 milijuna eura. Kylian želi biti sa svojim idolom Zidaneom i postati najbolja devetka na svijetu', rekao je jasno njegov menadžer.

Zinedine Zidane nema ništa protiv dolaska Mbappéa kojeg je u nekoliko navrata nahvalio. Kako i ne bi kada je francuski napadač već osvojio tri francuska prvenstva, jedan domaći kup i dva Superkupa, u više navrata je proglašavan najboljim igračem godine, a osvojio je i zlatnu medalju s Francuskom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nakon čega je proglašen i najboljim mladim igračem na svijetu.

PSG mu želi dati novi ugovor kako bi se osigurali s obzirom na to da mu sadašnji vrijedi do 2022. godine, no nije izgledno da će ga i potpisati i ostati toliko dugo u Parizu. Ove sezone je u 33 utakmice zabio 30 golova i upisao 17 asistencija, a odlazak u Real je sve bliži. PSG će ga pokušati zadržati, posebno ako se Neymar preseli nazad u Barcelonu, ali to neće biti nimalo lak zadatak.