'DŽAbA VAM NOVaC...'

Mbappe ne želi u Al Hilal, ali bi lako mogao kod legendarnog Vatrenog

27.07.2023 u 09:33

Bionic
Reading

Kako smo već javljali, saudijski klub Al Hilal silno želi u svoje redove dovesti francusku megazvijezdu Kyliana Mbappea. Iako je u pitanju financijski fantastičan ugovor, Mbappe je, prema zadnjim informacijama, odbio pregovore sa Saudijcima

Podsjetimo, Al Hilal je poslao ponudu PSG-u od 300 milijuna eura, koliko klub s Parka prinčeva traži za odštetu ako Mbappe odluči prije isteka ugovora napustiti Pariz. Ugovor mu završava krajem lipnja 2024. godine i Mbappe je još ranije objavio da nema namjeru potpisati novi.

PSG sad nema izbora jer sljedećeg ljeta Mbappe kao slobodan igrač, bez odštete, može potražiti novi klub. Ako misle zaraditi, moraju ga prodati...

Prema prijašnjim navodima francuskih i engleskih medija, PSG je prihvatio ponudu Al Hilala i dao dozvolu da započne pregovore s Mbappeom o njegovim osobnim uvjetima, uz napomenu da su Saudijci spremni ispuniti svaku njegovu želju. Onu najveću ipak ne mogu.

Naime, njegova želja je da ode u Real Madrid, a tamo ga PSG ne pušta. Stoga su mnogi mislili da je najbolje rješenje da Mbappe tih godinu dana odradi u Saudijskoj Arabiji, a Al Hilal mu je navodno za to bio spremam platiti nevjerojatnih 700 milijuna eura za godinu dana!

No Mbappe je odbio pregovore, iako saudijska delegacija stiže u Pariz, te se sada čeka reakcija PSG-a. Još ranije je izbačen iz momčadi jer odbija potpisati novi ugovor. Netko će morati popustiti. Ovo je bitka u kojoj svi mogu pobijediti, ali i izgubiti. Mbappe se odlučio kockati. Čeka se potez PSG-a, koji je uvjeren da je igrač dogovorio sve uvjete s Madriđanima. Hoće li postati suigrač kapetanu hrvatske reprezentacije Luki Modriću, znat će se uskoro.