NALJUTIO GA IRAC

Mayweatherov otac brutalno iskren nakon meča; što mu je ovo trebalo?

28.08.2017 u 10:21

Bionic
Reading

Nakon što je u boksačkom meču između boksača Floyda Mayweathera i UFC-ova prvaka Conora McGregora očekivano slavio dosad nepobjedivi Mayweather oglasio se i njegov otac izjavama koje su podigle puno prašine

U najavi meča Irac Conor McGregor hrabro je poručivao Mayweatheru Jr-u da će ga lako dobiti, no na koncu je on – iako nije boksao pune dvije godine – odnio novu pobjedu za ukupan učinak u pobjedama i porazima od 50-0!

Mayweatherov otac, usprkos pobjedi njegova sina, nije bio oduševljen. Pogotovo nakon što su mediji hvalili McGregora zbog broja udaraca koje je uputio i otpora koji je pružio nedodirljivom boksaču.

'Apsolutno ni s čime nisam impresioniran. McGregor je samo pokušavao hvatati nešto i ne vidim da itko govori o tome kako je odradio ono što je najavio i došao se potući. Zapravo, sve mi je bilo patetično. Posebno to mislim zbog svih ilegalnih udaraca koje je uputio. Svjesno udaraš nekoga u stražnji dio glave i radiš sve zabranjeno, to je ludo. Meni osobno on nije pokazao ništa od boksa', kazao je Mayweatherov otac, piše specijalizirani portal fightsite.hr.

Kada su šanse McGregora u pitanju, ukoliko se odluči i dalje baviti boksom, kazao je mirno:

'Ukratko, ukoliko se nastavi baviti boksom i bude li se borio na ovaj način, netko će ga ubiti!', brutalno iskren bio je Mayweather Senior.

No s druge strane mnogi se pitaju što mu je ovo trebalo i zašto često izlazi sa sličnim izjavama.

  • +24
Floyd Mayweather Jr. - Conor McGregor Izvor: Reuters / Autor: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports