Ziyech i slučaj psg

Marokanac zbog kojeg je Vahid Halilhodžić dobio otkaz najveći je gubitnik prijelaznog roka; kakav bizaran propust!

01.02.2023 u 10:56

Bionic
Reading

Hakim Ziyech, nogometaš zbog kojeg je Vahid Halilhodžić morao napustiti klupu marokanske reprezentacije uoči SP-a, najveći je gubitnik zimskog prijelaznog roka

Iako Hakim Ziyech iza sebe ima sjajan turnir u Katru, gdje je Maroko bio najveća senzacija stigavši do četvrtog mjesta na svijetu, veznjak Chelseaja - koji je bio u sukobu s Vahidom Halilhodžićem koji ga nije želio pozvati u reprezentaciju - ipak neće karijeru nastaviti u moćnom francuskom PSG-u. To mu mu je bila velika želja...

>> Postao je svjetski prvak s Argentinom pa ostvario rekordni transfer u Chelsea kakav još nije viđen u Premier ligi!

Cijeli posao je propao jer su klubovi, dok su dogovarali zadnje detalje, probili dopušteni vremenski rok i nisu na vrijeme – točnije do ponoći - poslali papirologiju. Naime, PSG i Chelsea su dogovorili posudbu Ziyecha do kraja ove sezone uz pravo otkupa ugovora. A zbog bizarnog propusta od tog posla neće biti ništa!

Naime, Ziyech je obavio u Parizu liječnički pregled i sve je bilo dogovoreno i činilo se da je novi igrač prvaka Francuske PSG-a. Navodno se Ziyech fotografirao u dresu PSG-a jer je bio uvjeren da su papiri – formalnost.

No, kako pišu francuski mediji Ziyech i njegovi pravni zastupnici će se zbog ovog bizarnog slučaja i probijenog roka za svega nekoliko minuta žaliti, a nema sumnje kako će Marokanac – u slučaju da ostane u Chelseaju – bi ti jako loše volje.

  • +6
Liverpool - Chelsea Izvor: EPA / Autor: Peter Powell