KAKAV POSAO

Kadet Rudeša posljednjeg dana prijelaznog roka potpisao za slavni Lazio

01.02.2023 u 08:38

Bionic
Reading

U utorak je zaključen zimski 'mercato', a s velikim zadovoljstvom iz NK Rudeša, kluba koji s novom upravom raste iz dana u dan, javili su kako je njihov kadet, 17-godišnji Bartol Kunert postao igrač rimskog Lazija

Ne događa se baš često da igrač nekog hrvatskog drugoligaša završi u nekom od klubova iz liga tzv. petice. No, eto, kvalitetan rad ali i dobro 'stručno oko', koje je Bartola Kunerta (rođenog 2006. godine) prepoznalo te u ljeto 2021. godine transferiralo iz sisačke Segeste u zapadni dio Zagreba, doveli su do toga da je ovaj 17-godišnjak, koji igra na mjestu 'osmice' i 'desetke' zapeo za oko ljudima iz Lazija.

Nakon brojnih provjera na utakmicama Prve HNL kadetskog uzrasta, predstavnici velikog rimskog kluba, u kojem je dubok trag ostavio i Alen Bokšić, došli su u utorak u Hrvatsku.

Prvo u Zagreb kako bi stisnuli ruku predsjedniku kluba Peri Klariću, direktoru Stipi Čondriću, menageru Silviju Mariću te prvom čovjeku omladinskog pogona Fabijanu Komljenoviću, a potom su otišli za Sisak gdje su 'skupili' Bartola i njegove roditelje te su odletjeli za Rim, kako bi stavili potpis na ugovor.

Ovaj 17-godišnjak do lipnja je igrač na posudbi, a potom bi automatizmom trebao postati Lazijev igrač za sljedećih nekoliko sezona, potvrdili su na stranicama kluba.

U svakom slučaju, imaju se s čime pohvaliti u NK Rudešu, koji je ove sezone odlučan izboriti povratak u prvoligaško društvo.