NOVA POSUDBA

Marku Pjaci u zadnji tren propao povratak u Dinamo, a zna se i glavni razlog; klub u kojem će igrati za mnoge je iznenađenje

31.08.2022 u 09:04

Bionic
Reading

Bivši nogometaš zagrebačkog Dinama Marko Pjaca, koji je u tada rekordnom transferu prodan u Juventus i imao je status standardnog reprezentativca, ipak se ne vraća u Zagreb

Od dana kada je prešao u moćni Juventus Marko Pjaca zadobio je nekoliko teških ozljeda - uključujući tešku ozljedu križnih ligamenata – te je većinu vremena proveo na rehabilitacijama te na posudbama u drugim klubovima.

No, kako pišu talijanski mediji 27-godišnji Pjaca opet odlazi na novu posudbu tako da nema ništa od njegovog povratka u Dinamo tj. raskida ugovora. Kako se doznaje čelnici Juventusu dali su mu do znanja da na njega ne računaju, ali ne žele raskinuti ugovor s njima. Razlog? U tom slučaju morali bi mu isplatiti ostatak ugovora.

Do nove posudbe, ukupno šeste po redu, došlo je u posljednji trenutak i svega dan prije kraja prijelaznog roka, pa će tako Pjaca nastaviti karijeru u Empoliju gdje dolazi na posudbu uz mogućnost otkupa ugovora. Ukratko, klub u kojem će igrati ove sezone za mnoge je iznenađenje.

Do nedavno najizgledniji je bio odlazak Pjace u Sampdoriju, ali pregovori nisi bili uspješni. No, najveći gubitnik u ovoj priči je Dinamo gdje je želio oživiti karijeru.