imao sam sreće...

Mario Mandžukić emotivnom se porukom oprostio od trenera i suigrača iz Juventusa

20.05.2019 u 18:23

Bionic
Reading

Nogometaši Juventusa u nedjelju su na svom terenu u predzadnjem kolu Serie A odigrali 1:1 protiv Atalante. Proslavili su sa svojim navijačima osmi uzastopni naslov prvaka Italije, ali su se u isto vrijeme oprostili od trenera i nekih igrača...

Zabio je Mario Mandžukić sjajan gol Atalanti, a potom se na društvenim mrežama emotivnim porukama oprostio od trenera Massimiliana Allegrija i suigrača Andree Barzaglija.

'Bilo je zadovoljstvo surađivati s tobom, gospodine Allegri. Ti si veliki trener, učitelj i gospodin. Imao sam sreće što sam mogao učiti od tebe. Želim ti sve najbolje u budućnosti, na terenu i izvan njega', Mandžina je poruka za trenera koji je posljednjih pet sezona vodio 'staru damu'. A baš je na Allegrijevo insistiranje u klub prije četiri sezone doveden Mario Mandžukić koji mu je neizmjerno povjerenje vratio izuzetnim partijama...

U isto vrijeme se od momčadi oprostio i branič Andrea Barzagli (38) koji je punih devet sezona činio sastavni dio možda i najboljeg obrambenog zida u posljednjem desetljeću pod nadimkom 'BBC' (Bonucci, Barzagli, Chiellini).

'Izvrstan branič, još bolji kao kolega i sjajna osoba - istinski sam uživao igrati s tobom, Andrea. Uživaj u mirovini prijatelju, zaslužio si to', napisao je Mario Mandžukić.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.